Gratis webinar:

Laagdrempelige videoconsulten zonder accountregistratie, via digitale assistent Lucas.

Simpeler werken met Zaurus

Lucas is onze digitale spreekkamers-assistent. Hij ondersteunt bij het aanmaken van spreekkamers en zorgt ervoor dat je patiënten / cliënten nóg gemakkelijker kunnen deelnemen aan een videoconsult: zonder een account aan te maken. Feitelijk maakt Lucas de basale Zaurus-processen een stuk simpeler.

In dit webinar zal Johnny Sijm meer vertellen over Lucas en demonstreren hoe hij werkt, zodat je er zelf snel en gemakkelijk mee aan de slag kan.

Uiteraard heb je de gelegenheid om na afloop van het webinar vragen te stellen. Het webinar zal ongeveer 30 minuten duren.

Let op: ben je nog niet bekend met onze digitale spreekkamers? Volg dan eerst dit webinar. Bij het webinar over Lucas veronderstellen we enige basiskennis.

Johnny Sijm

Johnny Sijm

Sales Director

Het webinar wordt gegeven door Johnny Sijm. Johnny is Sales Director met jarenlange ervaring in de zorg. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van Lucas en kent hem door en door.

Meld je aan

Na je aanmelding ontvang je vooraf aan het webinar een uitnodiging met een linkje en verdere instructies om deel te nemen.

© 2020 Zaurus B.V.