Vacature: ervaren sales executive

32-40 uur, in overleg.

 

Ben jij een ervaren, gedreven salesprofessional met hart voor de zorg en oog voor ICT, op zoek naar een leuke nieuwe baan bij een innovatieve organisatie met korte lijnen? Dan komen we graag met je in contact!

Bij Zaurus werken we gezamenlijk aan het ondersteunen van zorgorganisaties middels onze digitale spreekkamers en digitale assistenten (chatbots).

Wat je gaat doen

Vanuit huis volg je digitaal, telefonisch en via e-mail binnengekomen leads op, geef je demo’s via ons eigen communicatieplatform, houd je contact met prospects en maak je offertes op. Je doet dit in grote mate zelfstandig of, wanneer het grotere accounts betreft, in samenwerking met onze Sales Director.

Je bent in staat om succesvol omzet te creëren op basis van nieuwe en bestaande klantaccounts. Je voert zelfstandig onderhandelingen op senior niveau. Je bouwt een goede verstandhouding en langdurige relaties met klanten op.

Samen met de Sales Director, de Consultant Zorg en de online marketeer werk je bovendien mee aan het optimaliseren van de Sales pipeline in HubSpot en het behalen van salesdoelstellingen.

digitale assistenten Zaurus

Het ideale profiel

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als salesprofessional;
  • Je bent geduldig, communicatief, zelfstandig en servicegericht;
  • Je hebt kennis van en interesse in de zorg en ICT (ervaring in deze werkvelden is een grote pré);
  • Je bent bekend met CRM-systemen (bij voorkeur HubSpot);
  • Uiteraard heb je een positieve houding ten aanzien van informatiebeveiliging.

Wat je kunt verwachten van Zaurus

Bij Zaurus tref je geen glijbanen of kantooryoga. Wat Zaurus wel is, is een no-nonsense, informeel bedrijf met een bovengemiddeld gemotiveerd team, waar we snel schakelen en ieders input wordt gewaardeerd.

Wat je verder kunt verwachten:

Korte lijnen

Al je collega’s (inclusief de CEO) zijn gemakkelijk aan te schieten via ons eigen communicatieplatform.

Flexibiliteit

Ben je een ochtendmens? Dan begin je je dag lekker rond een uur of 8. Blijf je liever wat langer liggen? Dan start je gewoon om 9 uur.

Vanuit huis werken
Ons kantoor bevindt zich in Alkmaar, op Comeniusstraat 5. Op kantoor zijn er diverse flexwerkplekken, maar het merendeel van de tijd zal je remote werken, vanuit huis. Het is dus geen vereiste dat je in de buurt van Alkmaar woont. 

Mooie bonusregeling
Uiteraard hebben we voor onze salesmedewerkers een motiverende bonusregeling, naast een goed basissalaris.

In de woorden van het Zaurus team…

“Werken bij Zaurus is in een woord geweldig. Onze innovatieve oplossingen en flexibiliteit als bedrijf bieden jou als salesprofessional alle mogelijkheden om zorgorganisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en jouw targets te behalen.”

Johnny Sijm

Sales Director, Zaurus

Bij Zaurus werken we echt samen als een team, we staan altijd klaar om elkaar te helpen. Daarnaast geeft het veel voldoening om te werken aan een product dat echt ondersteuning biedt in de zorg.”

Elwin Vermeulen

Consultant Zorg, Zaurus

Interesse? Mooi!

We zien ernaar uit om van je te horen! Stuur je CV en een leuke motivatie naar hr@zaurus.nl t.n.v. Niels Greidanus.

×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.