Vacature: Medior Developer (Remote)

24-40 uur, in overleg.

 

Ben je op zoek naar een leuke werkomgeving waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken en waar jouw expertise en input op waarde worden geschat? Wellicht is de functie van medior developer bij Zaurus iets voor jou!

Bij Zaurus werken we gezamenlijk aan het ‘ontzorgen’ van zorgorganisaties middels onze digitale spreekkamers en digitale assistenten (chatbots).

Wat je gaat doen

Om onze oplossingen goed te kunnen monitoren en beheren, zijn we bezig met het ontwikkelen van een uitgebreide back-end. Onze digitale spreekkamers en digitale assistenten zijn voortdurend in ontwikkeling, wat betekent dat ook deze back-end steeds geavanceerder wordt.

Daarnaast kun je meebouwen aan onze digitale assistenten. Deze uitgebreide chatbots kunnen ingezet worden voor het optimaliseren en automatiseren van diverse werk- en communicatieprocessen in de zorg.

digitale assistenten Zaurus

Waarmee je gaat werken

De Zaurus back-end wordt opgezet op basis van Java met Spring en om ook aan de visuele kant mee te kunnen bouwen is het handig als je overweg kunt met HTML en CSS.

Onze digitale assistenten worden gebouwd met een framework op basis van JavaScript, Node.js en Elixir.

We werken ook veel met API’s voor het maken van integraties met andere software. Het is een pré als je ook API’s kunt ontwikkelen en een beetje ervaring hebt met het gebruik ervan.

Minimaal 3 jaar werkervaring op niveau is gewenst.

Wat je kunt verwachten van Zaurus

Bij Zaurus tref je geen glijbanen of kantooryoga. Wat Zaurus wel is, is een no-nonsense bedrijf met een bovengemiddeld gemotiveerd team en uitdagende projecten, waar ieders input wordt gewaardeerd.

Wat je verder kunt verwachten:

Korte lijnen
Alle ontwikkelwerkzaamheden vinden in house plaats en al je collega’s (inclusief de CEO) zijn gemakkelijk aan te schieten.

Flexibiliteit
Ben je een ochtendmens? Dan begin je je dag lekker rond een uur of 7. Blijf je liever wat langer liggen? Dan start je gewoon om 9 uur.

Vanuit huis werken
Ons kantoor bevindt zich in Alkmaar, op Comeniusstraat 5. Op kantoor zijn er diverse flexwerkplekken, maar het merendeel van de tijd zul je remote werken, vanuit huis. Het is dus geen vereiste dat je in de buurt van Alkmaar woont. 

 

In de woorden van het Zaurus team…

Ik ben blij dat we geen saaie kantoor-software ontwikkelen maar echt bezig zijn met iets nieuws, het werk is vaak creatief en innovatief.

Jurriaan Petersen

Developer, Zaurus

“Voor mij betekent werken bij Zaurus korte lijntjes, veel verantwoordelijkheid en snel resultaat. Het is elke dag motiverend om een bijdrage te leveren aan mooie, innovatieve producten.”

Jeroen Peters

Developer, Zaurus

Interesse? Mooi!

We zien ernaar uit om van je te horen! Stuur je CV en een korte motivatie naar hr@zaurus.nl t.a.v. Niels Greidanus.

×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.