Vacature: Consultant Zorg –
Alkmaar, 32-40 uur

Ben jij een ervaren consultant met hart voor de zorg en oog voor techniek, op zoek naar een leuke nieuwe baan bij een innovatieve organisatie met korte lijnen? Dan komen we graag met je in contact!

Bij Zaurus werken we gezamenlijk aan de verbetering van zorgprocessen door het faciliteren van zorg op afstand middels digitale spreekkamers en de inzet van digitale assistenten (een soort uitgebreide chatbots). We zijn een softwarebedrijf in hart en nieren – enig technisch inzicht is een must.

Wat je gaat doen

Als Consultant Zorg ben je de schakel tussen onze klanten (zorgorganisaties) en onze ontwikkelaars. Je begeleidt de implementatietrajecten bij nieuwe klanten, traint de medewerkers van deze organisaties in het gebruik van onze systemen, monitort de tevredenheid van huidige klanten en signaleert opschaal- en upsell-mogelijkheden, die je opvolgt in samenspraak met onze Sales Director. Wanneer er uitgebreidere ondersteuning nodig is schakel je met onze Customer Success Manager.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Gesprekken voeren met klanten en collega’s met verschillende achtergronden (i.e. expertises) en ICT-vaardigheden is voor jou geen probleem. Richting klanten ontpop je je al snel als een echte expert op het gebied van het effectief inzetten van onze producten op een manier die aansluit bij bestaande werkprocessen.

Je werkzaamheden zullen zowel op ons kantoor in Alkmaar plaatsvinden als op locatie bij de klant.

Het ideale profiel

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je bent geduldig, communicatief, zelfstandig en servicegericht;
  • Je hebt kennis van en interesse in de zorg en ICT (ervaring in deze werkvelden is een grote pré);
  • Je hebt een rijbewijs en gaat graag op bezoek bij klanten in heel Nederland;
  • Uiteraard heb je een positieve en actieve houding ten aanzien van informatiebeveiliging.

Wat je kunt verwachten van Zaurus

Bij Zaurus tref je geen glijbanen of kantooryoga. Wat Zaurus wel is, is een no-nonsense, informeel bedrijf met een bovengemiddeld gemotiveerd team en goede koffie, waar we snel schakelen en ieders input wordt gewaardeerd.

Wat je verder kunt verwachten:

Korte lijnen

Al je collega’s (inclusief de CEO) zijn gemakkelijk aan te schieten – face to face op kantoor of via ons eigen communicatieplatform.

Flexibiliteit

Ben je een ochtendmens? Dan begin je je dag lekker rond een uur of 7. Blijf je liever wat langer liggen? Dan start je gewoon om 9 uur.

 

Interesse? Mooi!

We zien ernaar uit om van je te horen! Stuur je CV en een korte motivatie naar hr@zaurus.nl t.n.v. Niels Greidanus.

Aan recruitmentbureaus en gelijksoortige bemiddelaars: acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Echt niet 😉

© 2020 Zaurus B.V.