Over Zaurus

Ons verhaal.

Zaurus heeft een missie: een bijdrage leveren aan de zorg door met innovatieve digitale assistenten de druk op zorgverleners en hun menselijke assistenten te verminderen en tegelijk patiënten te bieden wat zij willen: goede service, 24/7 bereikbaar.

De inzet van onze digitale assistenten vermindert de werkdruk, vergroot de toegankelijkheid en bespaart kosten.

Jarenlange ervaring

Ons team is al jarenlang actief in de zorgtechnologie. Deze ervaring zorgt niet alleen voor inzicht in wat de zorg nodig heeft en welke valkuilen er zijn op het gebied van innovatie, maar ook voor goede relaties met diverse zorgprofessionals en zorginstellingen om input te krijgen over onze oplossing.

Uiteindelijk valt of staat een goede digitale assistent bij een combinatie van degelijke techniek èn een solide, op de praktijk gebaseerde inhoud.

Gespecialiseerde chatbots

Onze digitale assistenten zijn feitelijk een soort uitgebreide chatbots met zorgspecifieke specialisaties. Ze opereren vanuit de welbekende KPN Zorg Cloud.

Hierdoor is de communicatie met onze assistenten volledig veilig en kan er daarnaast gemakkelijk opgeschaald worden naar meer uitgebreide functionaliteiten (denk aan het starten van een videoconsult met een specialist, nadat de digitale assistent een vragenlijst heeft afgenomen).

In de media

Juli 2019 – Verb1nd, relatiemagazine Radboudumc (pagina 4)
Chantal, de digitale doktersassistente

22 juni 2019 – Ben er weer
24/7 contact via chat bij Huisartspraktijk Oosterhout

6 juni 2019 – ZorgInnovatie
Digitale huisartsassistente Chantal ontzorgt praktijken en hun patiënten

28 mei 2019 – ICT&Health
Zaurus ontwikkelt chatbot voor huisartsenpraktijken

 

Contactgegevens

Zaurus B.V.
Comeniusstraat 5
1817 MS Alkmaar

info@zaurus.nl
072-2029123

KvK-nummer: 72991941

Technologiepartners: