Beeldbellen in de zorg via digitale spreekkamers

Ideaal voor zorg op afstand, multidisciplinair overleg en meer.

certificering ISO 27001 NEN 7510 ISO 27701 ISO 9001
zorg op afstand beeldbellen Zaurus

Aankondiging

Met ingang van 5 december zal de Zaurus website doorverwijzen naar de website van ons moederbedrijf Enovation.

Aan onze dienstverlening verandert niets – onze applicaties en ons supportportaal blijven gewoon beschikbaar en we zullen interessante Enovation Zaurus nieuwtjes en klantverhalen blijven delen via de Enovation blog.

Heb je vragen hierover? Schroom dan niet om ons te contacteren.

OLVG logo
logo Zuyderland

Digitale zorg via digitale spreekkamers

De zorg zet steeds meer in op het verminderen van het aantal fysieke consulten (de NVZ stelde als doel een vermindering van 25%) en dit zal opgevangen worden met digitale consulten.

Dergelijke digitale consulten kunnen perfect plaatsvinden in onze digitale spreekkamers. Zorgverleners kunnen binnen de spreekkamer beeldbellen, chatten en bestanden uitwisselen met zowel zorgvragers als collega’s.

beeldbellen in de zorg op verschillende apparaten
b3lineicon|b3icon-padlock||Padlock

Veilig en conform de AVG

Zaurus is gecertificeerd voor de ISO 27001, de NEN 7510 en de nieuwe ISO 27701 privacynorm. Data is bij ons in goede handen.

b3lineicon|b3icon-mediacl-mobile-devices||Mediacl Mobile Devices

Voor de zorg ontwikkeld

Onze spreekkamers zijn voor en in overleg met de zorg ontwikkeld en sluiten aan bij wat de zorg anno nu nodig heeft voor digitale communicatie.

b3lineicon|b3icon-heart-care||Heart Care

Verbinding

Wij zorgen voor een kwalitatief hoogstaande technische verbinding, zodat zorgverleners zich volledig kunnen richten op de menselijke verbinding.

Digitale assistenten Enovation Zaurus

Slimmer werken met digitale assistenten

Een van de dingen die onze digitale spreekkamers onderscheidt van andere oplossingen is de mogelijkheid om digitale assistenten in te zetten. Deze slimme ‘chatbots’ ondersteunen jouw organisatie met bijvoorbeeld het coördineren van een digitaal servicepunt of inloopspreekuur of het aanmaken van spreekkamers.

Ondersteuning vanuit Zaurus

Heb je hulp nodig bij het gebruik van de digitale spreekkamers of een van onze assistenten? Onze helpdesk staat voor je klaar! Je kunt via ons supportportaal een ticket inschieten.

Op het supportportaal vind je bovendien een breed scala aan instructiematerialen: van handleidingen tot video-demonstraties.

Enovation Zaurus support nl

Interesse in zorg op afstand leveren via Zaurus?

We horen graag van je!

×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.