Maak kennis met onze digitale assistenten

De digitale assistenten van Zaurus werken 24 uur per dag, 7 dagen per week voor jouw zorgorganisatie. Ze vormen een mooie aanvulling op diverse processen, door taken uit handen te nemen en de digitale bereikbaarheid van je organisatie te vergroten.

Laura

Laura

Digitale inloopspreekuur-assistent

Laura beheert via een live chat-venster de wachtrij voor het digitale inloopspreekuur / servicepunt en schakelt conversaties door naar beschikbare zorgverleners.

Lucas

Lucas

Digitale assistent - Spreekkamers

Lucas maakt digitale spreekkamers aan en zorgt dat zorgvragers zonder een account aan te maken veilig kunnen deelnemen aan een videoconsult.

Chantal

Chantal

Digitale doktersassistente

Chantal ondersteunt huisartsenpraktijken met de initiële anamnese, het digitale inloopspreekuur, herhaalrecepten en diverse administratieve taken.

Siggie

Siggie

Digitale assistent Mentaal Beter

Siggie ondersteunt de Digitale Praktijk van Mentaal Beter. Medewerkers kunnen via hem gemakkelijk per cliënt de groepsconversaties aanmaken die nodig zijn voor de ondersteuning.

Maatwerk

Maatwerk

Door Zaurus of onze partners

Samen met onze partners ontwikkelen we diverse maatwerk assistenten om zorgorganisaties te ondersteunen. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

×
Om je de juiste producten aan te kunnen bieden willen we graag van je weten hoeveel medewerkers er in dienst zijn.